Pizza cu iaurt - Reteta rapida pentru un blat pufos si bun

de Merisor in Pizza, 21 Sep 2013 | 27540 vizualizari

 

Încearcă rețeta delicioasă de Pizza cu Iaurt, o variantă ușoară și rapidă pentru un blat pufos și gustos. Ideală pentru orice ocazie, această pizza simplificată te va cuceri cu siguranță! Urmează reteta pas cu pas pentru a obține un rezultat perfect.

 

INGREDIENTE

Ingrediente Pizza cu iaurt - Reteta rapida pentru un blat pufos si bun

Pentru blat:

  • 1 ou
  • 150 ml iaurt
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf lingurita sare
  • 350 gr faina
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt

Pentru umplutura:

  • 150 gr muschi de porc afumat
  • 50 gr masline
  • 4 felii de branza topita Apetito de la Delaco
  • ketchup Univer
  • 1 ou
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu iaurt - Reteta rapida pentru un blat pufos si bun:

Cum se prepara Pizza cu iaurt - Reteta rapida pentru un blat pufos si bun

Pentru blat: frecam oul cu zahar si sare, adaugam uleiul, iaurtul si faina cu praful de copt.

Omogenizam, ungem o forma de 30 cm cu ulei si punem blatul in ea si il nivelam.

Scoatem samburii la masline si le feliem pe rotund.

Taiem muschiul in felii subtiri si le asezam peste blat.

Asezam si maslinele si dam forma la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.

Batem oul cu putin ketchup, scoatem forma din cuptor si ungem pizza cu oul batut.

Asezam feliile taiate de branza topita si dam din nou la cuptor pentru 10 minute.

Servim cu ketchup.

Incearca si reteta de Pizza cu oua de prepelita sau varianta de Mini pizza pe paine, super rapida si gustoasa.

Iti recomandam si reteta de Pizza cu chorizo.

 

TIPS-URI

1

Cand soatem piza din cuptor pentru a o unge, intepam si blatul din loc in loc cu o furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu iaurt - Reteta rapida pentru un blat pufos si bun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe paine